Verkoop geluid & licht

Inkopen van professionele apparatuur begint bij een goede basiskennis van audio- en verlichtingsapparatuur. Omdat de hoeveelheid aangeboden producten haast oneindig en snel aan verandering onderhevig is en de prijsverschillen vaak ver uit elkaar liggen is juist de kennis hiervan doorslaggevend voor een goede aanschaf. Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn.

Bij INTER-AVL Houten informeren wij u op basis van de vooraf door u aangegeven wensen waarvoor u de apparatuur wilt gaan toepassen. Grote verschillen van apparatuur vindt u in gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid maar vooral ook in de prijs.

Na de levering en eventueel installatie van de apparatuur zal een van onze medewerkers tekst en uitleg komen geven over de werking hiervan. Tevens zal de apparatuur op een juiste manier worden afgeregeld, waardoor de best mogelijke kwaliteit van de werking is gewaarborgd.

INTER-AVL Houten denkt graag toekomstgericht met u mee: eventuele latere uitbreidingen moeten moeiteloos kunnen aansluiten op de apparatuur die u nu van plan bent aan te schaffen.

INTER-AVL Houten is zelf professionele gebruiker van audio-, video- en verlichtingsapparatuur. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van het huidige aanbod, maar ook van een correcte kwaliteit/prijsverhouding.

INTER-AVL Houten heeft contacten met vele toeleveringsbedrijven en importeurs van de meeste merken professionele apparatuur. Met name door goede prijsafspraken met deze leveranciers kan er vaak een scherpe prijsopgave voor u worden gemaakt.

Voordat u over gaat tot aankoop, laat u zich dan eerst door ons adviseren. We helpen u graag in het maken van uw keuzes gebaseerd op kwaliteit, mogelijkheden en natuurlijk niet te vergeten het te besteden budget.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!

Een belangrijk onderdeel van INTER-AVL Houten is de verkoop van nieuwe maar ook gebruikte verlichtings- en geluidsapparatuur.

Van een eenvoudig audio-kabeltje tot een flinke discoset, de mogelijkheden zijn bij ons werkelijk eindeloos.

INTER-AVL Houten ruilt ook zeer regelmatig verlichtings- en geluidsapparatuur in. Vaak is deze apparatuur nog goed bruikbaar, maar voldoet soms niet meer voor de doeleinden waar het oorspronkelijk voor was aangeschaft.

Het aanbod van onze occasions wordt o.a. gepresenteerd op Marktplaats.

Zie hier: http://verkopers.marktplaats.nl/1744859

Uiteraard staat een groot gedeelte nieuw- en gebruikte apparatuur demonstratieklaar in onze showroom.

Soms is het noodzakelijk om kostbare apparatuur regelmatig te moeten transporteren. Om beschadiging te voorkomen is het zinvol om dit dan in een stevige flightcase in te bouwen.

Ook dit kunt u overlaten aan INTER-AVL Houten. Wij kunnen flightcases leveren in alle bestaande standaard maten, maar kunnen ook op maat gemaakte cases leveren, waarin uw apparatuur volgens uw wensen kan worden gemonteerd.

Dus: bent u op zoek naar nieuwe of andere apparatuur? Steek uw licht eens op bij INTER-AVL Houten en u zult verbaasd zijn over onze mogelijkheden!