Verhuur van geluid, licht en projectie

Geluidmooie plaatjes mengtafel 003

INTER-AVL is uw partner voor verhuur van professionele apparatuur.
Bij INTER-AVL Houten kunt u terecht voor het huren van een enkele microfoon tot een grote PA-installatie en van een megafoon tot een vergaderinstallatie.

Ongeacht voor welk evenement of activiteit u geluidsversterking wenst; Inter-AVL Houten heeft voor u een pasklare en betaalbare oplossing.

 

Licht

INTER-AVL Houten heeft een groot assortiment professionele verlichting in eigen beheer. Van een pin-spot tot een grote stroboscoop en van een zwaailicht tot een truss vol scans. Hiermee is het mogelijk om elk evenement of feest op een  juiste manier uit te lichten, of van bewegende effecten te voorzien. Ook beschikt INTER-AVL Houten ook over een flink aantal LED spots.

Ook in die gevallen waarin er geen mogelijkheden zijn om verlichting op te hangen heeft INTER-AVL Houten de beschikking over 10-tallen meters truss en opdraaistatieven. Hiermee is een degelijke constructie te bouwen waaraan de verlichting en de decorgordijnen kunnen worden gehangen.

 

Projectie/presentaties

Voor het geven van (video)- presentatie’s is tegenwoordig een heel scala aan technische apparatuur voorhanden. Beamers en LED schermen zorgen er voor dat uw informatie op een juiste en duidelijke manier kan worden overgebracht aan uw gasten of bezoekers.

Beamers met een lichtsterkte van 5500 ansi-lumen die projecties maken op schermen van 4 x 3 meter vormen geen enkel probleem!

INTER-AVL Houten heeft voor u de juiste oplossing binnen handbereik.

20150919_101218In principe wordt bij verhuur de apparatuur bij ons magazijn in Houten opgehaald en weer terug gebracht. Uiteraard kan bediening en transport van de apparatuur ook door medewerkers van INTER-AVL Houten verzorgd worden. U heeft er dan uiteindelijk geen omkijken naar! En u bent verzekerd van een goede presentatie!

Laat u verassen door een prima prijs-kwaliteit verhouding!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.