Scholen

EEN GOED EN EENVOUDIG WERKENDE GELUIDSINSTALLATIE, JUISTE TONEELVERLICHTING EN TONEELGORDIJNEN VOOR ELKE (BASIS)SCHOOL.

Misschien heeft u het afgelopen schooljaar met een musical of een eindfeest afgesloten? En, werkte alle apparatuur toen storingsvrij? Was het voor de aanwezigen goed verstaanbaar? Ging het geluid niet “rondzingen”? Was het toneel goed uitgelicht? Hingen de toneelgordijnen er niet op “half zeven” bij? Allemaal zaken die op het succes van de activiteit van invloed kunnen zijn.

We hebben in de afgelopen jaren gemerkt, dat er op veel scholen nog wel eens iets schort aan deze apparatuur. Vaak zijn de mensen die ermee moeten werken, wel heel  gemotiveerd, maar weten soms niet precies hoe iets werkt, of wat er aan de hand is bij storingen. Ook kan apparatuur verouderd zijn. Dan kunnen er plannen zijn om het een en ander te gaan vernieuwen. Meestal ontstaan dan de volgende vragen:

 

– Wat is er nodig en wat zijn onze wensen

– wat is er op dit moment op de markt?

– wat gaat dat allemaal kosten?

– kunnen we voor ons budget iets passends kopen?

– wie helpt ons dat allemaal te regelen?

 

Soms is er wel iemand – een leerkracht of een ouder van een leerling – die het wat kan uitzoeken. Heel internet staat immers vol met de meest mooie aanbiedingen. Zo veel, dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Het is dan jammer als er apparatuur wordt aangeschaft waarvan achteraf blijkt dat het net niet voldoet aan de wensen, of waarvoor misschien zelfs veel te veel is betaald!

20160321_132907INTER-AVL is gevestigd in Houten. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij een groot deel van de basisscholen in deze omgeving mogen voorzien van een op maat geleverde geluidsinstallatie. Deze installaties bestonden uit speakers, versterkers, draadloze (headset)-microfoons, mengpanelen, cd/dvd-spelers, beamers en projectieschermen. Soms bestonden de werkzaamheden uit het leveren van extra apparatuur of het aanpassen/upgraden van de installatie. Ook zijn er door INTER-AVL Houten diverse scholen voorzien van een omroep/geluidsinstallatie welke alleen in de gangen en openbare ruimtes in de school hoorbaar is.

Bij een aantal scholen is ook nieuwe toneelverlichting geplaatst. Steeds vaker worden er met led-verlichting hele goede resultaten bereikt!
Eén van de belangrijkste zaken is, dat de apparatuur eenvoudig bedienbaar moet zijn. Daarom heeft INTER-AVL Houten een plan bedacht voor specifiek basisscholen.

Wij hebben goede contacten met importeurs en leveranciers. Zij leveren apparatuur, waarmee voor iedere school een pasklare oplossing te vinden is.

Wij kunnen u dus geluidsapparatuur en verlichting aanbieden met de volgende eigenschappen:

–  eenvoudig te bedienen

–  professioneel

–  voor een interessante prijs

–  specifiek uitgezocht op het gebruik in uw school

–  zowel binnen als buiten te gebruiken. (sinterklaas, sportdag e.d.)

–  compleet geïnstalleerd opgeleverd

–  levering van losse componenten aangepast op uw bestaande installatie

–  fabrieksgarantie op nieuwe apparatuur

–  6 maanden garantie op gebruikte apparatuur

 

Ook voor toneelgordijnen bent u bij INTER-AVL Houten aan het goede adres. De gordijnen die we leveren zijn gemaakt van theatertextiel, worden voorzien van robuuste runners hangend aan een zeer stevige gordijnrail. Uiteraard zijn de gordijnen brandvertragend behandeld. U krijgt hiervan een certificaat.

 

Tot slot:

Mocht bovenstaand verhaal voor uw school van toepassing zijn, dan kunt u contact met ons opnemen, waarna wij geheel vrijblijvend bij u langs kunnen komen. Eventueel kan er hierna een passende offerte worden uitgebracht.

Zie voor een groot aantal tevreden klanten de referentielijst op deze website.